Mis het niet! Meer dan 80 levensgrote, begewende dinosaurussen

Ontdek hoe het voelt om naast de grootste dieren te staan die ooit op aarde rondgelopen hebben!

Ontdek hoe het voelt om naast de grootste dieren te staan die ooit op aarde rondgelopen hebben! Op Dinos Alive maak je kennis met meer dan 80 levensgrote exemplaren van bekende en minder bekende soorten, zoals T-Rex, Stegosaurus, Velociraptor en Suchomimus.Dompel je onder in het juratijdperk

Dinos Alive voert je miljoenen jaren terug in de tijd. Verken de weelderige jungle van het Juratijdperk en zie dinosaurussen in hun natuurlijke habitat met behulp van de nieuwste VR-technologie en een volledig getransformeerde omgeving. Het lijkt alsof je een andere wereld binnenstapt! 

Communiceer met zeereuzen uit het juratijdperk in een unieke virtueel aquarium

Duik de diepzee in dankzij de nieuwste technologie voor videomapping! Dit wonderbaarlijke aquarium neemt je mee terug in de tijd en brengt deze oeroude dieren weer tot leven! 

Een unieke ervaring voor elke leeftijd

Met zijn adembenemende replica's en immersieve omgeving is Dinos Alive een must voor dinoliefhebbers van elke leeftijd.

Voor kinderen is er een speciale interactieve ruimte, waar ze zelf paleontoloog kunnen worden en legendarische dinosoorten kunnen temmen. Zowel kinderen als volwassenen leren op leuke en interactieve manier veel bij over het Trias, de Jura en het Krijt!Praktische informatie

  • Datum : vanaf 12 augustus
  • Openingsuren : Maandag to Donderdag van 10u tot 18u en Zaterdag tot zondag van 10u tot 20u.
  •  Duur : het bezoek duurt ongeveer 45-75 minuten
  •  Lieu : Rogierplein - 1000 Brussel
  •  Prix : Volwassenen: vanaf €14,5 // Kinderen: vanaf €10
  •  Minimumleeftijd : Geen

 

COMBO TICKET

Combineer de fun van Bouncy Games en het indrukwekkende Dinos Alive voor een supervoordelige prijs! Leef je samen met vrienden of je gezin uit op een van de grootste springparcours van Europa … en zet je bezoek aan het Rogierplein daarna voort op Dinos Alive, waar meer dan 80 levensechte, geanimeerde dinosoorten je meevoeren naar de jungle van de Juraperiode. Een combiticket voor een knotsgekke prijs: 12 euro voor jong en oud!

 

 

GROEPSBEZOEKEN


MEER OVER ONZE DIENSTEN VOOR GROEPEN
 

Wilt u een exclusief bezoek boeken? Wilt u met een groep collega's, studenten of vrienden op een bijzondere manier van de tentoonstelling genieten? Wij bieden u graag een oplossing op maat.

Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen de beste oplossing en beschikbare data voor uw bezoek te vinden

MAAK KENNIS MET ONZE DINOS

Ontmoet al deze soorten en nog veel meer!

T-Rex.ad5b5909
T-REX
Stegosaurus.ff41dc2b
Stegosaurus
Ankylosaurus.dae799d5
Ankylosaurus
parasaurolophus.07cf54bf
Parasaurolophus
Pachycephalosaurus.4046005f
Parasaurolophus
Suchomimus.79367140
Suchomimus
Velociraptor.9f16f3f8
Velociraptor
Gorgosaurus.59b69746
Velociraptor

DINOS ALIVE-APP

De Dinos Alive-app is een essentiële tool voor paleontologen in spe.

Je krijgt niet alleen een kaart van de tentoonstelling, maar kunt ook alle dinosaurussen opzoeken en zelfs tickets kopen. Jonge wetenschappers kunnen ook QR-codes scannen met meer info over elke dino! 

Zij bezochten Dinos Alive! ...

ZIJ GEVEN HUN MENING

OVER DE ORGANISATOREN

Exhibition Hub kan bogen op een lange staat van dienst met meer dan 70 tentoonstellingen en immersieve edutainmentervaringen overal ter wereld, die al meer dan 6 miljoen bezoekers mochten verwelkomen. Exhibition Hub creëert edutainmentervaringen voor een breed publiek en stemt zijn producties af op de locaties. Op die manier ontstaat telkens een unieke ervaring met spectaculaire 360°-video's, lichteffecten, muziek en een buitengewone virtualrealityervaring, die het immersieve gedeelte aanvult.